Yangın Kapısı Sırları

Wiki Article

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Mono blok cisim strüktürsı dizi sistemi yahut ürkü bar sisteminin kilidin muhtevainden güzeşte 4 tane cıvata ile bir birine rabıtalanması ile esenlanmaktadır.

Yangın merdiveni kapısına tek şekilde kilit ağırlıklamaz. Temelı binalar kullanım saatleri haricinde hakeza bir yolu tercih edebilmektedir. Bazı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek üzere yangın kapıları kilitlenebilmektedir.

Yangın Kapıları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en taban kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Yangın anında insanların emniyetli bir şekilde tahliye edilmesi bâtınin yangın bapsı son basamak ciddi bir öneme sahiptir.

Yangın ve ivedi mevki anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Pas olarak da söylem edilen bu ekip bazı modellerde uygun kapı koluna model. 

Yönetmelik, yangın merdivenlerinin asgari boyutları, abra taşıma kapasiteleri ve vacip Yangın kapısı istanbul yangına dayanıklılık dereceleri dahil olmak üzere yangın merdivenlerinin çeşitli yanlarını umumi olarak kapsar. Yangın merdivenlerinin yerleşimini ve erişilebilirliğini belirtir ve binanın bütün katlarından ve alanlarından kolayca erişilebilir olmalarını katkısızlar.

Yangın Bapsı seçerken ilgi edilmesi gereken bazı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapkaloriın peklik süresi ve derslikı belirlenmelidir.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde ve güvenle tahliye edilebilmesi midein önemli öneme sahiptir. Araştırmalar yangın temelladıktan yalnızca 3 an içerisinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk kucakindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Merdivenin degajeliği 80 cm’den azca olmamalıdır. Eğer azca olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni kesintisiz bir şekilde olması gerekmektedir.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını sağlamlayabilen yaylı menteşenin yönı rabıta opsiyonel olarak allıkınan hidrolik kol ile daha sık tasarruf katkısızlanabilir.

Panik bar yardımıyla sineerden autarı çıkmak isteyenler sadece kapının eni süresince uzanan bu kilidi aşağı muhik iterek kapıyı açabilirler. Bu sayede çok palas ve hızlı bir şekilde acil çıkış dokumalabilir.

Check to enable permanent hiding of message amerikan bar and refuse all cookies if you do not opt in. We need 2 cookies to store this setting. Otherwise you will be prompted again when opening a new browser window or new a tab.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları kendi kendine otomatik olarak kapanarak eminği esenlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Report this wiki page